срцев удар

a patient whose blood pressure and pulse are measured in the hospital

Сподели со своите пријатели

Откако диетите според крвната група поради добрите резултати станаа многу популарни, експертите истражуваат како крвните групи влијаат и врз останатите аспекти на нашето здравје. Loading… Истражувањето кое го објави Европското кардиолошко здружение опфаќа анализа на податоци на повеќе од 1,3 милиони луѓе, а резултатите покажаа дека ризик од кардиоваскуларни проблемиПрочитај повеќе