социјална заштита

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово преку јавен повик финансиски ќе поддржи здруженија и правни лица чии активности се во насока на пружање поддршка на лицата со попреченост. Loading… – Општините како едни од главните носители на социјалната заштита во државата, развиваат локални мерки и активности за социјалната заштита скроени по мерка на потребитеПрочитај повеќе