Снежана Захариева

Сподели со своите пријатели

Биљана Ивановска е нов директор на Општа болница Куманово, откако истече мандатот на Снежана Захариева. Loading… Министерството за здравство деновиве ја назначило Ивановска на чело на една од најголемите болници во државата која опслужува над 200.000 пациенти од Североистокот. Ивановска е вработена во болницата како психолог по општа психологија. ЧленПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Женско бебе е првиот жител за 2023 година во Куманово, родено ноќеска на Одделението за акушерство при Општа болница Куманово. Loading… Станува збор за прва рожба на Шинизе Бекии од кумановско. Бебето е родено по природен пат во раните утрински часови. – Првата рожба во 2023 година во Општина КумановоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Завршена е гасификацијата на Општата болница во Куманово, со што оваа здравствена установа целосно се загрева на природен гас. Loading… Со реализацијата на овој проект се намалува аерозагадувањето, бидејќи до неодамна болницата се грееше на мазут. – Системот е централно поврзан, многу е важен за понатамошниот тек на инвестиции коиПрочитај повеќе