Биљана Ивановска, нова директорка на кумановската болница

Сподели со своите пријатели

Биљана Ивановска е нов директор на Општа болница Куманово, откако истече мандатот на Снежана Захариева.

Loading...

Министерството за здравство деновиве ја назначило Ивановска на чело на една од најголемите болници во државата која опслужува над 200.000 пациенти од Североистокот.

Ивановска е вработена во болницата како психолог по општа психологија. Член е на  Психолошка комора на Република Северна Македонија, лиценциран психолог и магистар по бизнис менаџмент.

Никола Ивановски

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Пукање во центарот на Куманово