Синиша Кашавелски

Сподели со своите пријатели

Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување награди и признанија на Советот на Општина Куманово на денешната прес-конференција ги соопшти годинашните добитници на ноемвриските награди. Loading… Претседателката на Комисијата Невена Величковска информираше дека од 34 предлози, комисијата едногласно одлучила да додели награди за пет физички и две правниПрочитај повеќе