Шанел

Сподели со своите пријатели

Француската луксузна модна куќа Шанел престанува да ги продава своите производи на луѓе кои имаат намера да ги превезат во Русија, јавува Би-Би-Си. Loading… Претходно, Шанел, во согласност со западните санкции против Русија, ги затвори сите свои продавници во таа земја, поради што руските власти и клиенти ги обвинија заПрочитај повеќе