Сергеј Липов

Сподели со своите пријатели

На 9 мај Украина се обиде да ја нападне Москва, сите дронови беа неутрализирани, изјави генерал-мајор на авијацијата, херој на Русија, претседател на Претседателството „Офицери на Русија“ Сергеј Липов. Loading… Според него, тој ден биле забележани речиси 100 напади со дронови, кои биле користени и од територијата на Украина иПрочитај повеќе