Сергеј Кравцов

Сподели со своите пријатели

Основната воена обука ќе биде воведена во наставната програма на руските училишта, најави денеска министерот за образование Сергеј Кравцов. Loading… „Од следната учебна година ќе се воведе воена обука во училиштата. Во моментов се работи на нацрт-наставната програма, а по 1 јануари ќе започне тестирањето“, рече Кравцов во разговор соПрочитај повеќе