Савада Хиронори

Сподели со своите пријатели

Амбасадорот на Јапонија Савада Хиронори денеска присуствуваше на церемонијата за комплетирање на GGP-проект во Јавната Здравствена Установа (ЈЗУ) Општа болница Куманово. Loading… Церемонијата беше организирана од страна на Градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски и директорката на ЈЗУ Општа болница Куманово, д-р Снежана Захариева, во знак на благодарност за донацијата.Прочитај повеќе