Сараево

Сподели со своите пријатели

Необична сцена се случила на патот од Сарево кон Виена, кога еден од патниците решил да ги забавува останатите со свој концерт кој траел 14 часа. Loading… Оваа неочекувана ситуација се случила во автобус за Виена, кога патник, чие име не се открива, решил својата љубов кон музиката да јаПрочитај повеќе