Патник пеел 14 часа без прекин: Невообичаена глетка на пат од Сараево до Виена (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Необична сцена се случила на патот од Сарево кон Виена, кога еден од патниците решил да ги забавува останатите со свој концерт кој траел 14 часа.

Loading...

Оваа неочекувана ситуација се случила во автобус за Виена, кога патник, чие име не се открива, решил својата љубов кон музиката да ја сподели со сите околу него.

Без разлика на зачуденоста на останатите патници, овој неименуван „музичар“ продолжил со својот спектакуларен настап, преминувајќи од една во друга песна без пауза.

Патниците изразиле изненадување, но и нервоза, бидејќи не успеале да го замолчат.

Оваа необична ситуација брзо стана вирална на социјалните мрежи, каде луѓето ја коментираа храброста на патникот кој со својата изведба насмеа, но и изнервира многумина.

 

@irhadskopljak1Centrotrans Sarajevo-Beč

♬ original sound – Irhad