Сајмон Луис

silhouette of rocks on sea during sunset

Сподели со своите пријатели

Сајмон Луис, професор по наука за глобални промени на Универзитетскиот колеџ во Лондон, изјави дека човештвото треба да се подготви за уште посилни топлотни бранови во иднина. Loading… „Ова е само почеток. Ова е она што климатскиот систем може да го направи со само 1,2 степени целзиусови затоплување. Сегашните глобалниПрочитај повеќе