Сајмон Доранте-Деј

Сподели со своите пријатели

Сајмон Доранте-Деј (56) од Австралија тврди дека е таен син на кралот Чарлс (73) и Камила (75). Loading… Човекот, чие средно име е Чарлс, бара ДНК анализа за да докаже дека е во право. Сајмон е роден на 5 април 1966 година во Хемпшир и моментално живее во Австралија. СемејствотоПрочитај повеќе