Ружа Игнатова

Сподели со своите пријатели

Ружа Игнатова, германска државјанка родена во Бугарија, се нарече себеси крипто кралица во 2016 година. Loading… Таа ја промовираше својата компанија OneCoin како профитабилен ривал на Биткоин на растечкиот пазар на криптовалути. Само 16 месеци подоцна, Игнатова се качи на авион во Софија за Атина, а потоа исчезна, бидејќи оттогашПрочитај повеќе