Роберта Мецола

Сподели со своите пријатели

Европа мора да биде подготвена за реформи и да прифати дека она што функционира за сегашниот број членки на Европската унија нема да функционира со поголем број, изјави во вторник во Стразбур претседателката на Европскиот парламент Роберта Мецола. Loading… Таа се осврна на потребата од ревидирање на договорот на Унијата,Прочитај повеќе