Роберт Ангеловски

Сподели со своите пријатели

Кумановецот Роберт Ангеловски изминатиот викенд беше дел од првата спортска конференција Coach to Coach која се одржа во Дубровник, Хрватска. Loading…     Тоа е прв ваков собир во Хрватска, на кој се собраа тим од експерти од светот на спортот кои го споделија своето знаење и искуство со учесницитеПрочитај повеќе