Реџеп Реџеповски

Сподели со своите пријатели

Боксерот Реџеп Реџеповски од денеска официјално е нов член на Советот на Општина Куманово. Loading… Ова следува откако претходно од коалицијата „За наше Куманово“ оставка си поднесе советникот Бетим Хајдари. – Верификационата комисија на Советот на Општина Куманово во состав Лидија Костиќ и Дритон Сулејмани го разгледа уверението на избраниотПрочитај повеќе