Red Sound District

Сподели со своите пријатели

Куманово ќе биде домаќин на првата промо забава за фестивалот Red Sound District, кој еднаш годишно се оддржува во МКЦ, Скопје. Промо журката ќе се оддржи во петок, 9 февруари. Ќе започне во кафе барот Министерство, во 22:00, а ќе продолжи во кабаре Тунел се до раните утрински часови. ЗаПрочитај повеќе