Куманово ќе биде домаќин на првата промо забава за фестивалот Red Sound District

Сподели со своите пријатели

Куманово ќе биде домаќин на првата промо забава за фестивалот Red Sound District, кој еднаш годишно се оддржува во МКЦ, Скопје. Промо журката ќе се оддржи во петок, 9 февруари. Ќе започне во кафе барот Министерство, во 22:00, а ќе продолжи во кабаре Тунел се до раните утрински часови. За музика задолжени ќе бидат ME.N.U. И Симоновски, резидент диџеи на Red Sound District. Влезот ќе биде слободен во двата локала.

Red Sound District концептуално претставува спој на 2 града, Скопје и Амстердам. Четвртото издание на фестивалот ќе се оддржи на 21 април 2018, во МКЦ, со почеток од 23:00 часот. И оваа година не очекува фантастичен лајнап, па така, покрај ME.N.U. И Симоновски, свои сетови на Red Sound District IV ќе имаат Мирко Попов и Видиновски, како и гостите од Холандија, Еsh, Florinsz Janvier и Abstract Division.


Leave a Reply