рано станување

Сподели со своите пријатели

Не можете да го поднесете звукот на алармот рано наутро или сончевите зраци кои продираат во собата? Па, тоа може да се промени! Само затоа што не сте “утрински” човек не значи дека не можете да си создадете утрински режим, кој ќе ве стане рано како со песна на птица. СоветитеПрочитај повеќе