Рамзан Кадриов

Сподели со своите пријатели

Азмат Матијанов, новинар од Казахстан објави тврдења дека чеченскиот лидер Рамзан Кадриов наводно има сериозни проблеми со бубрезите. Loading… Пред неколку дена се појави информација дека лидерот на Чеченија е во многу лоша физичка состојба и дека има големи здравствени проблеми, најверојатно проблеми со бубрезите, а потоа оваа информација јаПрочитај повеќе