проширени вени

Сподели со своите пријатели

Страдате од проширени вени или имате предуслов за нивната појава? Тогаш сигурно знаете дека не треба да останете со прекумерна тежина и дека во вашата исхрана е добро да вклучите храна која е погодна за состојбата на крвните садови. Loading… Погледнете што е добро да се вклучи во своето дневноПрочитај повеќе