Промоција

Сподели со своите пријатели

Во вторник, 13. февруари, 18 часот во просториите на библиотеката „Тане Георгиевски“ во Куманово ќе се одржи поетско дружење со поетесата и слемерка Елена Пренџова по повод објавувањето на книгата есеи „Мини прирачник за поезија“. „Мини прирачник за поезија“ е седма по ред книга на Пренџова и прва книга есеиПрочитај повеќе