превоз

Сподели со своите пријатели

Кинеската компанија „Ehang“ тврди дека 40 луѓе веќе го испробале нивото летечко такси, а меѓу нив и шефот на компанијата. Летењето со овој „Летечки дворец“ од 50 милиони евра вреди за секој цент (фото+видео) Loading… Самата идеја за летечко такси кое само ќе ве вози од едниот до другиот делПрочитај повеќе