Прабово Субианто

Сподели со своите пријатели

Рускиот заменик министер за надворешни работи Андреј Руденко изјави дека Русија ги поздравува напорите на која било земја насочена кон изнаоѓање „мирно решение“ за војната во Украина. Loading… Неговата изјава дојде откако индонезискиот министер за одбрана Прабово Субианто го претстави мировниот план минатата недела. – Ги поздравуваме напорите на ситеПрочитај повеќе