поп

Сподели со своите пријатели

Католички свештеник удри шлаканица на дете среде церемонија за крштевање пред шокираните родители. На снимката, која има милиони прегледи и која најверојатно настанала на карипскиот остров Мартиник, може да се види како детето цело време на обредот плаче, додека попот се обидува да го смири. Српски свештеник приведен под сомнениеПрочитај повеќе