Помфрит

Сподели со своите пријатели

Поради украинската криза, во Германија граѓаните ги празнат полиците со сончогледово масло во продавниците, а првите угостители го вадат помфритот од менито поради недостиг на масло и високи цени. Loading… Бидејќи Украина е значаен производител на сончогледово масло и масло од репка, земја од која Германија ги увезува овие производи,Прочитај повеќе