Пол Сингер

Сподели со своите пријатели

Глобалната економија е на пат кон хиперинфлација и на светот му се заканува социјален колапс доколку огромниот пораст на цените не се стави под контрола, предупреди еден од најголемите хеџ фондови во светот. Loading… Елиот Менаџмент, хеџ фондот основан од милијардерот од Волстрит Пол Сингер, испрати апокалиптично предупредување до клиентите,Прочитај повеќе