Пол Александар

Сподели со своите пријатели

Пол Александар, човекот кој живееше 70 години со челични бели дробови, почина на 78-годишна возраст. Loading… Александар бил принуден да живее во метална конструкција тешка околу 270 килограми откако се заразил со детска парализа или полио во 1952 година, на само шест години, и бил парализиран од вратот надолу, неПрочитај повеќе