пливање

person in swimming goggles in swimming pool

Сподели со своите пријатели

Последните години многу се зборува за тоа дали е оптималното здравје потребно зголемување на густинат ана коските и мускулната маса. Loading… Во поплавата разни (не)модерни методи, средства и спортови, многумина заборавија дека постои проверен, едноставен, лесен и ефтин начин да се постигне сето тоа – пливањето. Пливањего ги ангажира ситеПрочитај повеќе

man swimming

Сподели со своите пријатели

Престојот на вода и во вода е добро за сите генерации, а особено за постарите лица. За нив тоа не е само рекреација, туку и можност за вежбање без болка. Loading… Сепак, секогаш треба да ги имате предвид сите препорачани безбедносни мерки кога престојувате на водни површини наменети за пливање.Прочитај повеќе