Петра Дрекслер

Сподели со своите пријатели

Лидл денеска ја претстави својата најголема инвестиција во Северна Македонија, логистичкиот центар во близина на Куманово. Loading… Ова досега е највредна инвестиција на Лидл во земјава со вкупна вредност од 80 милиони евра, којашто ќе отвори повеќе од 150 работни места.     Според планот на компанијата изградбата на логистичкиотПрочитај повеќе