Петер Фиала

Сподели со своите пријатели

Чешката Република ќе предложи вонреден состанок на европските министри за енергетика што е можно поскоро за да се реши прашањето за растот на цените на енергијата, изјави во петокот чешкиот министер за индустрија Јозеф Сикела. Loading… Европа се соочува со големо зголемување на сметките за енергија, поттикнати од наглото зголемувањеПрочитај повеќе