Острог

Сподели со своите пријатели

Драгана Васиќ од Сијековац кај Брод без посериозни повреди го преживеала падот од карпата кај манастирот Острог, иако паднала во пропаст од околу стотина метри, од каде што ја извлекле спасувачите. Loading… Васиќ рече дека на 16 јули 2022 година престојувала во Острог, каде преноќила во манастирот, а следниот денПрочитај повеќе