Олег Навални

Сподели со своите пријатели

Руското Министерство за внатрешни работи денеска издаде потерница по помладиот брат на починатиот Алексеј Навални, Олег. Loading… „Олег Навални, 9 април 1983 година. Основи за претрес: барање според член од Кривичниот законик. Посебни карактеристики: повторно објавено, претходна потрага“, се наведува во базата на податоци. Според кој член Олег Навални билПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Руското Министерство за внатрешни работи распиша потерница по братот на Алексеј Навални, кој почина на 16 февруари во затворската колонија „Поларните волци“. Loading… Потерницата по братот Олег е издадена во време кога семејството на Навални барало да им биде предадено телото на Алексеј, за да можат да го погребаат рускиотПрочитај повеќе