Огерта Манастирлиу

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика на Република Северна Македонија и Министерството за здравство и социјална заштита на Република Албанија денеска потпишаа Меморандум за соработка во областа на социјалната заштита и заштита на децата. Loading… Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска изрази задоволство што двете држави потпишуваат меморандумПрочитај повеќе