одмор

Сподели со своите пријатели

Иако летото започнало, многу аранжмани се веќе уплатени, а некои од туристите веќе уживаа во првите зраци на летното сонце. Сепак, постојат и такви за кои одморот допрва започнува. Ние ви пренесуваме дел од најпопуларните дестинации. Како и што се очекува, најпопуларна земја и годинава е Грција, а следуваат ТурцијаПрочитај повеќе