Нутела

Сподели со своите пријатели

Европската комисија потврди дека некои мултинационални компании започнале процес за изедначување на квалитетот на своите производи за да ги надитрат скорите законски измени, а меѓу нив HIPP, Ferrero и Bahlsen. Хип на тоа се обврзал откако се објавени резултатите на истражувањето на хрватската европратеничка Биљана Борзан и хрватската Агенција заПрочитај повеќе