Николај Денков

white red and blue flag on pole during daytime

Сподели со своите пријатели

Генералниот секретар на бугарското МВР Петар Тодоров ќе биде разрешен по убиството на бизнисменот Алексеј Петров на 16 август, било одлучено на средбата на премиерот Николај Денков со претставници на МВР и безбедносните служби. Loading… Министерот за внатрешни работи ќе направи извештај за разрешувањето на главниот секретар во МВР, речеПрочитај повеќе