Наташа Шавија

Сподели со своите пријатели

На изненадувања им нема крај.  Новосаѓанка Наташа Шавија е нов предизвик у ”Парови”. Loading… Шавија е бивши модел, позната по серију ”Фолк”.     Шавија се бави сас музику, има снимено два спота. По занимање е дипл. менаџер за културу у медиуми. Јавност гу повржује сас Стивена Сигала, Вељка РажнатовиќаПрочитај повеќе