Нада ал Нашиф

Сподели со своите пријатели

Вршителот на должноста комесарка за човекови права на Обединетите нации Нада ал Нашиф денеска изјави дека Русија ги заплашила своите граѓани, противници на војната во Украина. Loading… „Заплашувањето, рестриктивните мерки, казните против граѓаните на Руската Федерација кои се противат на војната во Украина, ги поткопуваат основните човекови слободи гарантирани соПрочитај повеќе