мотори

Сподели со своите пријатели

Возачите на моторцикли сонуваат нивниот мотор да биде главна тема на секоја улица низ која ќе поминат. Некои во таа креативност ја минале секоја граница и на механика и на вкус, па своите брзу миленици ги направиле од најнеобични материјали, како ВЦ школка, трактор или дрва. Една Инстаграм страница сеПрочитај повеќе