мотел

Сподели со своите пријатели

Тематски уредениот мотел среде пустината Невада важи за најстрашен американски мотел. Мотелот „Кловн“ е како сцена од хорор филмот „То“, за кловнот убиец Пенивајзу. Како некој да ги собрал сите кловнови кои некогаш се појавиле во хорор филмовите и ги сместил во овој мотел. Од многу мали наредени долж полиците,Прочитај повеќе