момче

Сподели со своите пријатели

Едно русокосо момче привлече големо внимание на социјалните мрежи. https://instagram.com/p/BeYtqYxjjNB/?utm_source=ig_embed Loading… На Инстаграм профилот кој го води неговата мајка може да се видат бројни фотографии, на кои таа сакала да го овековечи секој чекор на своето синче. https://www.instagram.com/p/BegAjT-DU5w/?utm_source=ig_embed Оваа дете го освои светот преку ноќ, а сите на социјалната мрежаПрочитај повеќе