Дали е ова најубавото момче на социјалните мрежи? (ФОТО+ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Едно русокосо момче привлече големо внимание на социјалните мрежи.

https://instagram.com/p/BeYtqYxjjNB/?utm_source=ig_embed

Loading...

На Инстаграм профилот кој го води неговата мајка може да се видат бројни фотографии, на кои таа сакала да го овековечи секој чекор на своето синче.

https://www.instagram.com/p/BegAjT-DU5w/?utm_source=ig_embed

Оваа дете го освои светот преку ноќ, а сите на социјалната мрежа зборуваат за тоа колку тој е убав и додека само седи и гледа телевизија.


Leave a Reply