Модавија

Сподели со своите пријатели

Во Молдавија имаат голем проблем со возачите кои возат под дејство на алкохол. Тие решиле на најрадикален начин да стават крај на овој проблем. Loading… Надлежните им нудат излез на возачите на кои им е одземена дозволата за возење под дејство на алкохол – можат да си ја вратат дозволатаПрочитај повеќе