мобилни аликации

Сподели со своите пријатели

Кога треба на брзина да дојдете до информации или нешто да објавите, а интернет конекцијата е слаба, корисно е да имате некои од овие апликации за Андроин при рака. Google Go Google Go (5мегабајти) е верзија на добро понзатата апликација на Google за Андроид која ќе ви помогне при сурфањеПрочитај повеќе