Миленици (Page 2)

Сподели со своите пријатели

Само на територијата на САД има над 190 познати раси кучиња, додека тој број за мачките изнесува 42. Зошто нè лижат кучињата? Loading… – Постојат неколку причини за тоа. Кучињата поради својата корисност во историјата биле ценети многу повеќе од мачките. Ги штителе луѓето и им помагале во работата, велиПрочитај повеќе