Мила Жибак – Димковска

Сподели со своите пријатели

Средното училиште „Перо Наков“ ќе набави дополнителен број на училишни клупи и столчиња, до крајот на годинава, а за следната година се планира поставување на лифт во двата објекта на училиштето доколку се обезбедат финансиски средства. Loading… Изминатиот период „Перо Наков“ доби нова енергетско-ефикасна фасада, беа набавени нови клупи истолчиња,Прочитај повеќе