микрочипови

tilt-shift photography of green computer motherboard

Сподели со своите пријатели

Додека Холандија објави нови ограничувања за извозот на напредни машини за микрочипови во Кина минатиот петок, кинеските трговски претставници во понеделникот возвратија со режим на контрола на извозот еднаков на заканите за забрана на извозот на два вида критични суровини во „непријателските земји“. Loading… Пекинг како причина ја наведе „националнатаПрочитај повеќе