Михаил Галужин

Сподели со своите пријатели

Украинскиот конфликт стана долготраен и сите прогнози за тоа кога ќе заврши се неверодостојни, изјави денеска рускиот заменик министер за надворешни работи Михаил Галужин. Loading… Галужин посочи дека предусловите поставени од Украина и Западот не можат да бидат основа за конструктивен разговор. Галужин, во интервју за ТАСС, потсети дека ЗападотПрочитај повеќе